Descopera Mirragio

Cum funcționează procesul nostru de editare a fotografiilor

Au fost momente când am privit o fotografie și m-am gândit: „Ce magie se ascunde în spatele acestei imagini?”
Fotografia însăși este un moment de magie – o fracțiune de secundă transformată într-o amintire eternă.
Dar după capturarea momentului… ce urmează?

Pasiunea în spatele selectării fotografiilor de nuntă

O mulțime de oameni cred că fotografia este doar despre momentul în care apeși pe butonul aparatului. Dar, pentru noi, este mult mai mult decât atât.
După ce acel moment a fost imortalizat, începe adevărata călătorie. Imaginați-vă că sunteți într-o pădure, căutând acel diamant prețios. La fel se întâmplă și cu selectarea fotografiilor de nuntă.
Din sute, poate mii de imagini, trecem printr-un filtru riguros de calitate.
Ce păstrăm? Numai cele mai bune.
Cele care vă vor face să vă simțiți din nou fluturii în stomac, cele care vă vor readuce aroma prăjiturilor sau sunetul muzicii. Dar, desigur, numărul lor depinde de atâtea variabile… timpul alocat, dinamica evenimentului…
Ați simțit vreodată așa?
Când vedeți o fotografie, vedeți doar produsul finit. Nu vedeți toate celelalte cadre care au fost respinse. Nu simțiți indecizia cu care am ales să păstrăm o anumită fotografie și să renunțăm la alta. Fiecare imagine respinsă are propria sa poveste, propria sa emoție… dar în final, vrem să vă oferim cea mai clară și frumoasă poveste a voastră.

Arta prelucrării fotografiilor de nuntă

Acum, veniți cu mine în lumea editării fotografiilor de nuntă.
Se spune că o imagine valorează o mie de cuvinte, dar o imagine prelucrată adaugă un întreg capitol la poveste. Prelucrarea fotografiilor de nuntă este acel pas unde magia ia viață.
O fotografie poate fi luminoasă, poate fi întunecată, dar trebuie să fie reală.
Așa cum evenimentele de nuntă emană eleganță, gingășie, naturalețe și emoție, fotografia trebuie să reflecte aceleași calități.
Noi credem în menținerea acestei esențe.
Ajustări? Da, facem.
Indreptări, echilibrarea cromaticii, ajustarea luminozității și a contrastului, și uneori, eliminarea unui obiect care nu își are locul. Dar, mereu cu grijă și respect pentru esența momentului.
Ați văzut vreodată o fotografie și v-ați simțit… disconfort? Ați simțit că ceva nu era în regulă? Că ceva era exagerat? Noi vrem să evităm acest sentiment.

De ce e importantă naturalețea?

Am văzut tendințe care promovează editarea extremă, transformând persoanele în caricaturi ale lor însele. Dar nunta nu este un loc pentru asta.
E un moment real, cu adevărate emoții. Și fotografiile ar trebui să reflecte aceasta.
Așa că, în timp ce ajustăm, ne asigurăm că naturalețea rămâne intactă.

Detaliile care contează în fotografiile de nuntă

Pe măsură ce finalizăm prelucrarea artistică a fotografiilor, le pregătim pentru ultimul act: prezentarea.
Avem grijă de fiecare detaliu.
Exportăm fotografiile din programele noastre preferate, Lightroom și Photoshop. Unii dintre voi ar putea dori să le împărtășiți cu lumea, în timp ce alții ar dori să le țină într-un album frumos. Pentru asta, ne asigurăm că avem formatul potrivit: rezoluție mai mică pentru postări pe rețelele de socializare și rezoluție înaltă pentru printuri.

Cum știm că am făcut totul corect?

E simplu. Verificăm. Pe diferite medii, în diferite lumini. Ne asigurăm că fiecare fotografie este perfectă pentru voi. Și după aceea…
Vă prezentăm magia.
Printr-o galerie online, aducem aceste momente înapoi la voi.
Dar, cu toate acestea, există o responsabilitate. Aceste amintiri sunt prețioase și fragile… Așa că, vă rugăm să le păstrați în siguranță. Pentru că o fotografie nu este doar o imagine, ci este o amintire, o emoție, un moment din timp pe care nu-l veți mai avea niciodată înapoi.
Salvați-le. Păstrați-le în siguranță. Ele sunt părți din povestea voastră.
Așadar, cum se simte să cunoașteți magia din spatele fotografiilor de nuntă?
Ați găsit răspunsurile pe care le căutați?
Sau… ați găsit doar începutul?


    Credem în crearea de amintiri de neuitat care durează o viața. Împartăseste-ți viziunea cu noi si o vom transforma în realitate!

    Intră in legatură cu noi și trimite-ne un mesaj astăzi!

    Legal