Despre Noi

Noi suntem Andreea si Leonard, un duo perfect atat in viata, cat si in arta.
Dar ce facem noi mai exact?

Aducem in lumina reflectoarelor povestea fiecarei nunti pe care o intalnim.

De aproape un deceniu, punem suflet în a captura fiecare detaliu al zilei voastre minuțios planificate, pentru a vă oferi cheia către o călătorie înapoi în timp, spre momentele pline de emoție, entuziasm, bucurie și sentimentul profund de iubire care v-au definit ziua cea mare.

Pasiune pentru fotografia si videografia de nunta.

Pasiunea noastră pentru fotografia și videografia de nuntă se împletește cu dragostea pentru momentele autentice, permițându-ne să vă fim alături în clipele voastre de intimitate și sinceritate. Prin obiectivele noastre, devenim martori ai poveștilor voastre, și păstrăm cu grijă frumusețea lor, transpunând în imagini esența magiei dintre voi.

De ce suntem noi alegerea perfecta in ceea ce privesc videografia si fotografia de nunta?

Ei bine, este simplu. Pe langa abordarea profesionista si atentia la detalii pe care le punem in fiecare lucrare, pasiunea fata de frumos ne ajuta sa surprindem cele mai importante momente ale nuntii tale si sa le transpunem in scene captivante.

Inca din zori, de la prima ora a diminetii cand vor avea loc primele pregatiri, pana seara tarziu cand distractia va atinge cote maxime, noi iti vom fi alaturi si vom surprinde fiecare detaliu, fiecare emotie si fiecare zambet. Vom fi prezenti constant pentru a transforma ziua ta cea mare in momente pe care le vei revedea cu drag si peste ani de zile.

In calitate de fondator al Mirragio, sunt pasionat de videografie si ma straduiesc sa fac fiecare moment al evenimentului tau special de neuitat.

Călătoria mea a început ca un hobby și s-a transformat rapid într-o pasiune care m-a condus spre excelență. Am început ca fotograf, dar în curând mi-am descoperit dragostea pentru videografie. Pe măsură ce m-am adâncit în videografie, am transferat unele dintre abilitățile mele de fotografie pentru a surprinde și evidenția mai bine emoțiile fiecărui moment.

Impreuna cu sotia mea Andreea, am construit o echipa de oameni care sunt la fel de pasionati si dedicati meseriei noastre ca si noi.

Ne mândrim cu perseverența, perfecționismul și dorința continuă de a ne îmbunătăți.

Ne concentrăm pe surprinderea momentelor prețioase prin evidențierea emoțiilor într-o manieră artistică și elegantă. Pentru noi, nu este vorba doar de a face fotografii sau videoclipuri – este vorba despre a spune o poveste. Povestea ta.

Credem că fiecare moment este unic și trebuie surprins cu grijă și atenție la detalii. De la lucrurile mici la momentele mari, ne străduim să le surprindem pe toate cu o perspectivă unică care surprinde frumusețea și esența momentului.

Ne este caracteristic profesionalismul peste asteptari

Colaborare fara efort

Misiunea noastră este să vă însoțim viețile din prima zi a călătoriei voastre împreună prin arta filmului și fotografiei și să creăm poveștile ce vor fi spuse mai departe toată viața.

Videografie de nunta exceptionala:

Angajamentul nostru față de excelență este evident în fiecare cadru. Folosim echipamente și tehnici de ultimă generație pentru a produce filme care nu sunt doar vizual uimitoare, ci și emoționante și inspiraționale.

Profesionalism, fara intreruperi:

Înțelegem importanța unei zile de nuntă fără griji și fără probleme. Echipa noastră lucrează discret, asigurându-ne că surprindem acele momente prețioase fără a fi intruzivi, permițându-vă să vă bucurați la maximum de sărbătoarea voastră.

Pachete foto si video personalizate:

Recunoaștem că fiecare cuplu este unic, la fel și viziunile lor despre nunta perfectă. Pachetele noastre sunt flexibile și personalizabile, permițându-vă să alegeți serviciile care se potrivesc cel mai bine nevoilor și preferințelor voastre.

Planificare fara stres:

Cu noi, călătoria de la consultare la filmul final este lină și fără stres. Echipa noastră este dedicată pentru a vă ghida prin proces, asigurându-ne că filmul de nuntă reflectă stilul și personalitatea voastră.

Ne place sa spunem povesti prin arta noastra si suntem specializati in fotografia si videografia de nunta, ce alte povesti sunt mai bune de spus decat povestile de dragoste?

Nunțile sunt ocazii pline de culoare și lumină și să le surprindem cu camera este privilegiul nostru. Spunem povestea acestei zile magice, înregistrând acele clipe memorabile pe care le veți prețui pentru totdeauna.

O poveste autentică, povestea voastră unică este ceea ce ne place să creem prin fotografia și videografia de nuntă, iar abordarea noastră structurată și personalizată va scoate din anonimat ziua nunții voastre.

Misiunea noastra este sa va insotim vietile din prima zi a calatoriei voastre impreuna prin arta filmului si fotografiei si sa cream povestile ce vor fi spuse mai departe toata viata.

Ceea ce oferim nu este doar un compromis între fotografie și videografie, ci mai degrabă o combinație a celor două, care este cu adevărat premium. Oferim calitate de top și atenție la detalii și credem cu tărie că atât fotografia, cât și videografia ar trebui să fie la același standard înalt.

Când lucrați cu noi, puteți fi siguri că vom face tot posibilul pentru a surprinde fiecare moment prețios al zilei dvs. speciale.