Despre nuntă

5 lucruri pentru care fotograful de nuntă nu este responsabil

Ziua nunții este un moment absolut magic, dar când ai atâtea pe cap, lucrurile pot deveni haotice rapid. Între ultimele retușuri și previziuni meteo care nu țin cont de niciun scenariu romantic, poți simți că nimic nu merge cum ți-ai fi dorit, deși ai planificat totul la perfecție.
Dar cine a spus că nunta ta trebuie să fie ca un film regizat? În mijlocul acestui spectacol, trebuie să ții minte să nu-ți verși nervii pe fotograf. Da, el poate să facă minuni cu camera, dar nu este un supererou, deci hai să descoperim 5 lucruri de care fotograful de nuntă NU este responsabil.

1. Vremea

Știm, fotograful tău se pricepe de minune să surprindă luminile și umbrele perfecte, dar să controleze vremea nu-i tocmai în portofoliul său. Așadar, dacă planul era să ai o nuntă sub soare, iar cerul decide să plângă odată cu tine, dă vina pe nori, nu pe fotograf. Du-te, dansează în ploaie, și lasă fotograful să-ți arate cum să faci din ploaie o parte cool a ședinței foto video nuntă.

2. Soții morocănoși

Chiar dacă fotograful tău are abilități magice în a stârni zâmbete chiar și pe fețele cele mai supărate, starea de spirit a mirilor nu-i în domeniul său de expertiză. Dacă viitorul tău soț este în mod inexplicabil morocănos în ziua nunții, amintește-ți că fotograful nu poate să-i schimbe personalitatea, dar poate să o imortalizeze frumos în filmarea nunții în toată splendoarea ei.

3. Cum îți vin hainele

Da, fotograful tău te poate face să arăți cât mai bine, dar în viața reală nu este stilist de modă. El e acolo să surprindă momentele, nu să facă ajustări în garderoba ta. Dacă hainele tale au mici probleme sau dacă nu se potrivește perfect, asta nu e vina lui. Nu uita că fotograful poate să facă minuni cu aparatul foto, nu cu acul de cusut.

4. Mulțimile

Dacă sala, parcul sau locația unde faci ședința foto de nuntă este plină până la refuz și parcă toate miresele din lume au ales același loc, nu-l acuza pe fotograf că nu are teleportarea în meniu. În loc să îi reproșezi că nu îți poate crea spațiul perfect la comandă, acceptă haosul ca parte din distracție și lasă-l să surprindă și părțile mai puțin perfecte din spatele camerei în video de nuntă.

5. Că nu a fost în stare să te bage și pe tine în programul lui

Ca să fim sinceri, dacă fotograful ar avea superputeri, probabil că și-ar dori să-și teleporteze toate pozele din cardul de memorie direct în computer. Dar până una-alta, el nu are acces la o baghetă magică, iar programul lui nu include călătorii în timp. Așa că, dacă te anunță că nu e disponibil în ziua nunții tale, să nu crezi că are ceva personal cu tine. Există o mulțime de videografi de nuntă talentați disponibili, gata să-și asume misiunea de a captura zâmbetele zilei tale. Așa că fii deschisă la noi posibilități și cine știe, poate vei descoperi că acel fotograf nou va ști exact cum să-ți rezolve toate problemele nunții.


    Credem în crearea de amintiri de neuitat care durează o viața. Împartăseste-ți viziunea cu noi si o vom transforma în realitate!

    Intră in legatură cu noi și trimite-ne un mesaj astăzi!

    Legal