Idei & Sfaturi

5 Sfaturi practice pentru o nunta de vis

Dragii noștri viitori miri, planificarea celei mai frumoase zile din viața voastră presupune mult mai multe decât rochia, inelele sau meniul perfect. Vreți ca acele momente să fie păstrate pentru eternitate, nu-i așa?
Dar ați luat în considerare cum anume veți face asta? Cum veți captura magia, emoțiile, detaliile? Nu e suficient să ai un aparat video sau o cameră foto, la fel cum nu e suficient să ai o rochie frumoasă și să nu știi cum să o porți. E nevoie de tehnică, de artă, de perspectivă și de sfaturi de la cei care au fost acolo, care au făcut asta. Noi suntem aici pentru asta.
Așa că haideți să descoperim împreună!

1. Alegerea intervalului potrivit pentru sesiunea video

Să vă spun un secret!
Fiecare clip video și film de nuntă de calitate începe cu o sesiune foto excepțională. Pentru asta, este important să știți ce moment al zilei vă va pune în cea mai bună lumină.
Miezul zilei? Mai bine nu. Cine vrea umbre dure și transpirație în plus?
Apusul? Este ca un artist care pictează cerul. Cum ar fi să aveți această operă de artă ca fundal?
Petrecerea și ‘The golden hour’? Dacă vă gândiți să combinați aceste două, să știți că golden hour de la apus este pur și simplu magic. Așadar, dacă vreți să prindeți acea lumină aurie, aranjați totul astfel încât să aveți sesiunea video cât mai târziu posibil înainte de petrecere.
Sună bine, nu?

2. Locația perfectă pentru sesiunea foto & video

Detaliile fac diferența.
Ei bine, asta se aplică și atunci când vine vorba de alegerea locației pentru sesiunea foto. Păstrând în minte că la o nuntă timpul zboară, locația voastră de fotografiere trebuie aleasă strategic.
Înțelegem tentația de a dori o locație exclusivistă, departe, ceva de vis. Dar, trebuie să ne amintim că fiecare minut contează. Pentru a vă bucura de acele cadre magnifice fără stresul contracronometru, alegeți o locație cât mai apropiată de locul unde se desfășoară evenimentele principale: ceremonia și petrecerea.
Dar, dacă inima vă bate puternic pentru acea locație specială, de ce să nu lăsați această sesiune pentru momentul „Trash the dress„? Astfel, veți avea tot timpul din lume pentru a vă bucura de acea locație de vis, fără presiunea zilei nunții.
O locație aleasă inteligent, alături de un pachet foto video nuntă de calitate, vă asigură că momentele voastre speciale sunt păstrate fără stres și exact așa cum v-ați dorit.

3. Keep it simple la pregătiri

Așa este! Uneori, mai puțin este mai mult. Prea mulți oaspeți în cameră înseamnă haos.
Știm cu toții că în zilele mari, atmosfera poate deveni foarte încărcată. Și în ciuda faptului că entuziasmul și emoția sunt componente normale ale oricărei nunți, uneori prea multă agitație poate transforma momentele intime într-un haos.
Cum evităm asta? Simplu.
Pentru momentele pregătirilor, limitați numărul persoanelor din jurul vostru.
Imaginați-vă: sunteți în centrul atenției, iar în jur, doar zâmbetele părinților și ale prietenilor apropiați. Aceasta e rețeta perfectă pentru intimitate și liniște.
Și dacă tot discutăm despre simplitate, ce-ar fi să luăm în considerare opțiunea unei camere de hotel pentru pregătiri? Mai puține griji, mai multă eleganță.
Părinții, prietenii apropiați, o cameră superbă! Perfect!

4. Biserica, mai mult decât un loc de rugăciune

„Am ales o bisericuță mică și cochetă.” Sună cunoscut? Desigur, e romantic. Dar adevărul este că o biserică mare vă poate aduce mult mai mult decât vă imaginați.
Un spațiu vast, o arhitectură impresionantă. Toate acestea oferă videografului și fotografului libertate.
Și să nu uităm un detaliu important: într-o biserică mai mare, oaspeții nu se vor simți înghesuiți, ci vor avea spațiul necesar pentru a se bucura de ceremonie în liniște.
Vreți acea fotografie perfectă cu trena? Cu o catedrală ca fundal, aceasta devine o realitate.

Și acum, partea mea favorită…

5. Naturalitatea mirilor

Cea mai bună versiune a voastră? Fii tu însuți. Vreți ca momentele voastre să fie imortalizate într-un mod autentic? Focalizați-vă unul pe celălalt. Zâmbiți, râdeți, plângeți! Emoțiile sunt cele care fac diferența.
Momentul acela când vă priviți în ochi, sau când el vă strânge mâna… E magic.
Când căutați servicii de videografie nuntă, căutați pe cineva care poate să surprindă acele clipe unice. Pentru că acestea sunt momentele pe care le veți revedea ani la rând.

În încheiere…
Dragilor, fiecare detaliu contează.
Planificați, visați, dar cel mai important: bucurați-vă. Pentru că, la sfârșitul zilei, sunteți eroii acestei povești.
Vă dorim o nuntă de vis!


    Credem în crearea de amintiri de neuitat care durează o viața. Împartăseste-ți viziunea cu noi si o vom transforma în realitate!

    Intră in legatură cu noi și trimite-ne un mesaj astăzi!

    Legal