Idei & Sfaturi

Cele mai frumoase locuri din țară pentru ședința foto Trash the Dress

Dacă după articolul anterior încă sunteți în căutarea unei locații pentru ședința foto trash the dress, astăzi am revenit cu un top ce include zone de pretutindeni din România. Ține cont că vizitarea acestora pentru shooting poate fi legată și cu o mini-vacanță (pe care amândoi știm că o meriți). Să trecem la treabă!

Transfăgărășanul și Bâlea Lac

Cei aproximativ 152 de kilometri lungime ai drumului șerpuit ce te poartă între provinciile istorice Muntenia și Transilvania vor constitui peisajul natural perfect pentru un shooting Trash the Dress. Străbătând acest traseu, vei putea face o oprire la Bâlea Lac pentru punctul culminant al ședinței. Ce ar putea fi mai senzațional decât să petreci niște clipe unice cu persoana iubită la înălțime, surprins la momentul potrivit cu o apăsare de buton. Un fotograf profesionist va ști exact să surprindă cele mai spectaculoase cadre.

Vulcanii noroioși

Îți aduci aminte de serile din copilărie când te întorceai acasă cu hainele murdare după o zi întreagă la joacă? Sau când după ploaie alergai și te stropeai pe noii tăi pantaloni? Dacă vrei să-ți aduci aminte de acele vremuri, fă o vizită vulcanilor noroioși din județul Buzău. Gândește-te bine însă dacă vrei să renunți la albul imaculat al rochiei de mireasă!

Roșia Montană

Asemenea oricărui alt ansamblu de munte, Roșia Montană va oferi un cadru spectaculos pentru o ședință foto after wedding. Ce face însă acest loc să fie diferit este istoria acestuia. O adevărată mină de aur, atât denotativ cât și metaforic, localizată în județul Alba, este tărâmul idilic ideal pentru unul dintre cele mai inedite fotografii de nunta. Fundalul conferit de carierele din munte alături de albul curat al rochiei de mireasă te vor scoate în prim-plan pe tine, protagonista fotografiilor.

Lacul Roșu sau Lacul Sf. Ana

Numit de către localnici și Lacul Ghilcoș, Lacul Roșu oferă un peisaj montan nemaipomenit pentru un cuplu ce își dorește să recreeze outfiturile din ziua nunții.
O splendidă comoară naturală, Lacul Sf. Ana este unicul lac vulcanic al României. Având o formă asemănătoare cu paleta de pictură a unui artist, acesta prezintă un avantaj în plus pentru bucureșteni, și anume plasarea acestuia între Brașov și Miercurea Ciuc. Pe oricare din aceste două locuri le-ai alege, ar trebui să știi că nu ai cum să dai greș. Amândouă lacurile îți oferă un cadru de poveste, asemenea celor din basme.

Plaja Corbu

Îți place marea? Ți-e dor de lunile fierbinți ale verii în care mergeai în stațiuni? Fă-ți bagajele și dă startul unei noi aventuri! Poate ai fost deja și știi, dar dacă nu, cu siguranță vei descoperi tainele plajei sălbatice de la Corbu și vei descoperi că ți se potrivește. Cât încă vremea se menține însorită și cu temperaturi plăcute de plimbare, o idee ar fi să dai o fugă până la malul mării. Nu uita, însă, că munca asiduă trebuie răsplătită cu o masă pe cinste la un restaurant pescăresc.

Sighișoara

Cum îți sună o călătorie în timp? Mai știi poveștile din copilărie cu prințesele ce trăiau într-un castel? Cum ar fi să devii chiar tu aceea, ba chiar pentru o zi întreagă. Sighișoara, cu arhitectura ei medievală, te va fermeca prin aspectul de basm, cu străzile înguste și clădirile colorate. Ce ar fi să urci pe treptele orașului în căutarea punctului ce-l simți ca trezindu-ți un sentiment puternic în suflet?

Ce părere ai? Cu atâtea locații de poveste și cu sfaturile pe care ți le-am dat, te-am convins oare să readuci la lumină rochia ta de mireasă? Noi credem că experiența Trash the Dress îți va trezi cu siguranță o sumedenie de amintiri frumoase și va avea rezultatele pe care ți le-ai dorit.


    Credem în crearea de amintiri de neuitat care durează o viața. Împartăseste-ți viziunea cu noi si o vom transforma în realitate!

    Intră in legatură cu noi și trimite-ne un mesaj astăzi!

    Legal