Despre nuntă

Cum contribuie Mirii la rezultatele Foto-Video de la Nuntă

În Lumea Reală, Nu putem face Arta din Nimic…

Se spune că imaginea vorbește cât o mie de cuvinte. Dar cât de realistă e acea imagine? În lumea perfectă a Instagramului, nuntile par a fi desprinse din povești. Totuși, în realitate, pentru a obține acele imagini, este necesară o colaborare sinceră, o pregătire meticuloasă și o doză sănătoasă de realism.
Ah, fotograful de nuntă… Același om așteptat să transforme o cameră mică și întunecată, fără ferestre, într-un cadru demn de Versailles, sau o ținută nepotrivită într-o capodoperă vestimentară. Nu este chiar așa simplu.

Păi cum funcționează?

Vă voi spune o mică poveste. Ioana și Andrei se căsătoresc. Își doresc ca nuntă lor să semene cu cele pe care le văd în reviste, dar fără să depună efortul necesar. În ziua nunții, Ioana se pregătește într-o cameră mică, întunecată și fără ferestre. Andrei și-a lăsat costumul pe un scaun, astfel încât este șifonat. Cu toate acestea, speră ca fotografiile lor să strălucească de perfecțiune.
Așteptări vs. Realitate.
În timpul nunții, fotograful și videograful de nunta lucrează fără oprire. Ioana și Andrei au programat ședința foto la amiază, în soarele puternic, ignorând sfatul fotografului de a alege o oră mai prietenoasă, mai aproape de apus.
Cum să-i explici unei mirese că lumina prânzului nu este aceeași cu lumina de aur a apusului?

Detalii Mici, Efecte Mari.

E important să înțelegem că ceea ce vedem cu ochiul liber, poate fi perceput diferit de lentila camerei. O rochie nepotrivită, un machiaj exagerat sau o coafură realizată fără o viziune clară pot influența negativ rezultatul final.
Am avut mirese care s-au mândrit cu rochii scumpe, dar care pur și simplu nu li se potriveau. Și ce să facă fotograful? Nu, nu putem să tragem de materialul rochiei sau să redesenăm croiala cu ajutorul Photoshopului.
La fel stau lucrurile și cu machiajul și coafura.
Da, pot părea detalii nesemnificative, dar în evenimente și nunți, acestea sunt detaliile care contează. Imaginați-vă o mireasă cu un machiaj neprofesionist într-o locație de vis. Nu contează cât de buni sunt fotograful și videograful de nuntă, dacă aceste elemente sunt neglijate.
Nu pot să nu menționez și acele tradiții care, de multe ori, durează ore în șir, diminuând astfel timpul dedicat pregătirilor sau ședințelor foto. Această alegere poate duce la absența fotografiilor cu cuplul sau la lipsa unui montaj bine realizat.
Și cum să uităm de acordeonistul prezent la multe nunti tradiționale, care, uneori, se poziționează exact în cadru, stricând estetica imaginii? Dragi miri, cu un astfel de cadru, ce așteptări să aveți de la o fotografiere artistică sau de la un videoclip cinematic?

Colaborare și Înțelegere: Cheia Succesului.

Desigur, am întâlnit cupluri care înțeleg că o colaborare reală cu echipa foto video de nunta înseamnă să investească timp și efort în detaliile care contează cu adevărat.
Un fotograf sau videograf de nuntă poate aduce magia, dar mirii sunt cei care crează scena. Nu putem transforma un decor gol într-un peisaj de basm.
Înainte de a-ți umple telefonul cu poze de nunta de pe Pinterest sau Instagram… gândește-te dacă ești dispus să investești în colaborare și detaliu.
Ar putea fi mai bine să investiți într-o colaborare reală cu profesioniștii, pentru a avea rezultate care să corespundă cu așteptările.
Fotografia și videografia de nuntă nu sunt doar despre a apăsa pe un buton. Este un act de colaborare, pasiune și înțelegere reciprocă.
Dacă așteptările sunt aliniate cu realitatea și cu efortul depus, rezultatele vor fi cele scontate.
Dar rețineți: deși ne străduim să captăm momente magice, nu avem puteri supranaturale…


    Credem în crearea de amintiri de neuitat care durează o viața. Împartăseste-ți viziunea cu noi si o vom transforma în realitate!

    Intră in legatură cu noi și trimite-ne un mesaj astăzi!

    Legal