Idei & Sfaturi

Ghidul miresei graviduțe: Cum să pozezi cu eleganță și grație în ziua nunții

Orice femeie visează să devină mireasă și mamă într-o bună zi. Ce se întâmplă atunci când lucrurile nu merg pe cursul normal și o nouă viață își anunță prezența chiar înainte de nuntă? Cu siguranță, bucuria simțită nu poate fi explicată în cuvinte! În ceea ce privește partea organizatorică a evenimentului, ei bine, sunt necesare câteva ajustări. Să nu uităm, că totul trebuie să iasă perfect în ziua mult așteptată, însă o atenție deosebită va fi alocată miresei, care în această perioadă frumoasă este mai sensibilă. Echipa foto-video trebuie notificată în acest sens, pentru a veni cu propuneri, care să transforme această experiență aparte a mirilor în ceva sublim, fără prea mult efort.

Haideți să explorăm împreună cum putem crea amintiri frumoase și valoroase, în aceste circumstanțe aparte.

Confortul miresei – prioritatea numărul unu

În acest moment deosebit, confortul miresei este un aspect prioritar astfel încât aceasta să se simtă minunat în cea mai importantă zi din viața ei. Iată câteva aspecte care ar fi de ajutor:

  • Simplificați agenda zilei: cât mai puține activități până la ceremonia religioasă..
  • Ședința foto-video să fie realizată spre apus atunci când atât lumina, cât și temperatura sunt mai blânde.
  • O rochie de mireasă confecționată dintr-un material ușor precum mătasea, care valorifică eleganța, naturalețea și feminitatea. Să nu uităm că aceasta va fi purtată pe tot parcursul zilei, motiv pentru care este foarte important ca mireasa să se simtă bine în rochia delicată aleasă. Acest lucru este valabil și pentru alte articole vestimentare.
  • De la alegerea pantofilor până la programul zilei, confortul tău ar trebui să fie pe primul loc. Optează pentru pantofi eleganți, dar confortabili, și asigură-te că programul zilei include pauze pentru odihnă. În cele din urmă, ziua nunții tale ar trebui să fie o celebrare a iubirii, nu o provocare de rezistență.

Este locația importantă sau nu?

Categoric da! Cu cât locația este mai ofertantă, cu atât fotografiile și materialul cinematic vor fi mai frumoase și deosebite. Din acest punct de vedere, ați putea considera să realizați pregătirile, ceremonia civilă și/sau religioasă, ședința foto și petrecerea în același loc. Sunt o multitudine de saloane de evenimente care dispun de toate aceste facilități. Să ne gândim astfel, cât timp și energie se economisește, energie pe care mirii o pot aloca, pentru a crea împreună cu fotograful și videograful niște amintiri eterne.

Pe lângă aspectul practic al alegerii locatiei, gândeste-te la un spațiu care are o semnificație specială pentru tine și partenerul tău. Acesta ar putea locul unde ați avut prima întâlnire. Acest context emotional va adăuga un strat suplimentar de intimitate și legătură în fotografiile tale.

Sedința foto-video

În aceste condiții, recomandăm ședințele foto-video în aer liber să fie realizate la apus, atunci când atât temperatura cât și lumina sunt aliații noștri pentru faurirea amintirilor. Dacă locația unde va fi petrecerea dispune de un spațiu generos și frumos amenajat, atunci aceasta poate fi luată în considerare pentru realizarea sesiunii foto-video.

Personalizează-ți accesoriile

O mireasă graviduță poartă cu ea o dublă frumusețe – a ei și a noii vieți ce urmează să vină. De ce să nu personalizezi accesoriile pentru a reflecta acest moment unic? Poți alege bijuterii discrete care simbolizează maternitatea sau chiar un voal customizat care să complementeze silueta în schimbare. Fiecare detaliu poate fi gândit să îți pună în valoare starea de grație.

Îmbrățișează schimbările

Corpul tău trece prin transformări minunate, alege să îmbrațișezi aceste schimbări cu mandrie. Discută cu stilistul tău despre coafuri și machiaje care să îți evidențieze luminozitatea și să accentueze trăsăturile. Un machiaj natural și o coafură simplă, dar elegantă, pot face minuni pentru a-ți accentua strălucirea interioară.

Comunică deschis cu echipa Foto-Video

Esențial este să ai o comunicare deschisă și sinceră cu echipa ta foto-video. Explica-le care sunt zonele pe care preferi să le accentueze și pe care să le evite. Totodată, lasă-i să vină cu idei proprii care să te pună în valoare. Profesionalismul și empatia lor te vor ajuta să te simți în largul tău și să transformi sesiunea foto într-o experiență plăcută și relaxantă.

Momentul „First Look”

Consideră să ai un moment „first look” cu partenerul tău înainte de ceremonie. Acesta poate fi un timp intim, emoționant, perfect pentru a capta reacțiile și emoțiile autentice, mai ales în acest capitol special din viața voastră. În plus, va reduce presiunea de a avea reacții „perfecte” în fața invitaților și vă va oferi un moment de liniște împreună.


    Credem în crearea de amintiri de neuitat care durează o viața. Împartăseste-ți viziunea cu noi si o vom transforma în realitate!

    Intră in legatură cu noi și trimite-ne un mesaj astăzi!

    Legal